Pages

NEED MONEY?

infinity

GOLDEN ANGELS

Sunday, July 1, 2012

TERKINI: ALEXA RANKING UNTUK JBP

Ibarat orang yang takut hantu, begitulah sikap sesetengah dari kita. Cakap banyak pun tak guna jugak kan. Kalau kita nak berjaya hanya satu je kita kena buat. BUAT JE. Jangan banyak songeh. Sikap tunggu dan lihat yang dihidapi masyarakat kita hari ini merupakan sikap paling jelek dan paling merugikan bangsa.

Penyakit ini berlaku kerana kurangnya keyakinan pada diri sendiri disebabkan beberapa faktor yang lain. Antara faktor penyebab ini ialah;

  • SUKA DENGAR YANG NEGATIF
  • TIDAK BUAT RESEARCH SENDIRI
  • TIDAK DAPAT MENGGUNAKAN AKAL DENGAN BAIK
  • SEGAN BERTANYA PADA YANG TAHU
Itu adalah diantara faktor yang menjadi punca kurang keyakinan diri yang melanda masyarakat kita sejak dulu.

Yang lebih menghairankan ialah betapa masyarakat kita LEBIH MUDAH PERCAYA dengan perkara karut seperti HANTU dan SKIM CEPAT KAYA. Begitu juga, betapa mudahnya mereka TETAP PERCAYA dengan perniagaan MLM yang hanya menjual impian semata-mata.

Just Been Paid dilancarkan pada Januari 2010 dan JSS-Tripler dilancarkan pada 17 Februari 2011 dan sejak Tripler dilancarkan berlaku peningkatan yang mendadak kepada program ini yang telah memberi pulangan berlipat kali ganda kepada semua peserta JBP / JSS Tripler ini. 

JustBeenPaid telah mengubah hidup saya, isteri saya dan kawan2 yang telah menyertainya.

Bagi anda yang masih ragu2 tentang JBP lihat review mengenainya di Alexa dan maklumat lanjut mengenai JBP boleh didapati di SINI

No comments:

Post a Comment