Pages

NEED MONEY?

infinity

GOLDEN ANGELS

Sunday, August 12, 2012

Kebebasan Kewangan Di Hujung Jari Anda

Apakah yang dimaksudkan dengan Kebebasan Kewangan ( Financial Freedom)? Memiliki wang yang banyak tidak bermakna anda mempunyai Kebebasan Kewangan. Ini adalah kerana...
Apa Itu Kebebasan Kewangan

Kebebasan kewangan ialah kebebasan untuk menjadi diri anda sendiri dan melakukan apa yang anda inginkan dalam kehidupan. Dalam ertikata lain, mereka yang memiliki kebebasan kewangan adalah orang yang mempunyai kehidupannya yang tersendiri, mampu untuk berbuat apa yang di inginkan, mampu untuk pergi kemana saja bila-bila masa yang diinginkan.

Mempunyai wang yang banyak atau gaji yang besar tidak bererti anda memiliki kebebasan kewangan. Ini kerana anda masih 'terikat' dengan 'kerja' anda seharian. Boleh kah anda kata bahawa minggu ini atau sebulan ini anda tidak mahu bekerja dan pergi bercuti bersama keluarga begitu saja? Sudah tentu tidak boleh bukan?

Mereka yang memiliki kebebasan kewangan sebenar adalah orang yang menjalani kehidupan yang luarbiasa. Itulah impian setiap manusia. 

Hari ini kita hidup dalam 'paksaan'. Kita 'terpaksa' bangun pagi untuk pergi ke pejabat. Kita 'terpaksa' bekerja untuk mencari wang. Kita 'terpaksa' membatalkan niat untuk bercuti bersama keluarga kerana permohonan cuti kita tidak diluluskan majikan dan kita 'terpaksa' menjalani kehidupan seperti yang kita lalui sekarang ini.

Kita juga 'terpaksa' memandu kenderaan yang kita mampu beli dan bukannya kenderaan yang kita idamkan, kita 'terpaksa' tinggal dirumah yang mampu kita sewa/beli dan bukan rumah yang kita inginkan, kita 'terpaksa' menjalani kehidupan seharian seperti sekarang dan bukan seperti yang kita impikan.

Kita 'terpaksa' melupakan IMPIAN KITA untuk HIDUP seperti yang kita IMPIKAN. Itulah kehidupan seorang yang tidak memiliki KEBEBASAN KEWANGAN.

Melalui program yang saya, isteri saya dan rakan2 lain jalankan sekarang ini, kami sudah mulai merasakan KEBEBASAN KEWANGAN yang akan mengubah seluruh aspek kehidupan kami. Dengan pendapatan yang dijana dari program ini, dalam masa tak sampai setahun, masing2 kami akan mulai menjalani kehidupan yang berbeza dari sekarang dan segala IMPIAN yang kami miliki akan tercapai selepas itu.

Sekiranya anda ingin MERASAI suatu kehidupan yang berbeza dari sekarang dan hidup tanpa 'terpaksa' seperti sekarang, saya gesa anda untuk menyertai kami dan kami akan membantu anda untuk MENCAPAI SEGALA IMPIAN ANDA.

MULAKAN LANGKAH PERTAMA ANDA UNTUK MENCAPAI KEBEBASAN KEWANGAN DENGAN MENYERTAI KAMI.  
No comments:

Post a Comment